• Πολυ εργαλεία μερών φορμών εγχύσεων φορμών κοιλοτήτων πρωτοτύπων για τον εκτυπωτή, fax
Πολυ εργαλεία μερών φορμών εγχύσεων φορμών κοιλοτήτων πρωτοτύπων για τον εκτυπωτή, fax

Πολυ εργαλεία μερών φορμών εγχύσεων φορμών κοιλοτήτων πρωτοτύπων για τον εκτυπωτή, fax

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FORWA
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: F15048

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: 0.5 USD/PCS
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: μίας εβδομάδας
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα Προϊόντος: Πλαστική φόρμα ένεση Τύπος: φόρμα σειράς
Κοιλότητα: 1 * 1 Υλικό πυρήνων/κοιλοτήτων: 1.2343/1.2311/SKD61, S136, P20, H13,738H…
Επιφανειακό φινίρισμα: στίλβωση Σύστημα δρομέων: Κρύο Runner
Πρότυπο: HASCO πρώτη ύλη: ABS
Υψηλό φως:

έθιμο πλαστικά ένεση γείσο

,

πλαστικά μέρη με προσαρμοσμένο

Περιγραφή προϊόντων

Πολυ εργαλεία μερών φορμών εγχύσεων φορμών κοιλοτήτων πρωτοτύπων για τον εκτυπωτή, fax

 

O/A μέρη φορμών εγχύσεων -- Οι εφαρμογές εκτυπωτών της Canon ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ για την έγχυση φορμάρουν τα μέρη

 

 

Προδιαγραφές:

 

Η σχηματοποίηση εγχύσεων είναι η ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη διαδικασία παραγωγής για την επεξεργασία των πλαστικών μερών.

Μια ευρεία ποικιλία των προϊόντων κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τη σχηματοποίηση εγχύσεων, τα οποία ποικίλλουν πολύ στο μέγεθος, την πολυπλοκότητα, και την αίτησή τους.

Η διαδικασία σχηματοποίησης εγχύσεων απαιτεί τη χρήση μιας μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων, ενός ακατέργαστου πλαστικού υλικού, και μιας φόρμας. Το πλαστικό λειώνουν στη μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων και εγχέεται έπειτα στη φόρμα, όπου δροσίζει και σταθεροποιεί στο τελικό μέρος. Τα βήματα σε αυτήν την διαδικασία περιγράφονται με περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο τμήμα.

Η σχηματοποίηση εγχύσεων χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα με λεπτούς τοίχους πλαστικά μέρη για μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών, μια από την πιό κοινή ύπαρξη πλαστικές κατοικίες.

Η πλαστική κατοικία είναι μια με λεπτούς τοίχους περίφραξη, απαιτώντας συχνά πολλούς πλευρά και προϊσταμένους στο εσωτερικό.

Αυτές οι κατοικίες χρησιμοποιούνται σε ποικίλα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων των οικιακών συσκευών, καταναλωτικά ηλεκτρονικά, εργαλεία δύναμης, και ως αυτοκίνητα ταμπλό.

Άλλα κοινά με λεπτούς τοίχους προϊόντα περιλαμβάνουν τους διαφορετικούς τύπους ανοικτών εμπορευματοκιβωτίων, όπως οι κάδοι.

Η σχηματοποίηση εγχύσεων χρησιμοποιείται επίσης για να παραγάγει διάφορα καθημερινά στοιχεία όπως οι οδοντόβουρτσες ή τα μικρά πλαστικά παιχνίδια. Πολλές ιατρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των βαλβίδων και των συρίγγων, κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τη σχηματοποίηση εγχύσεων επίσης.

 

 

Το Forwa παρέχει τη θερμοπλαστική σχηματοποίηση εγχύσεων γρήγορος-στροφής χρησιμοποιούμενη συχνά για τη διαμόρφωση πρωτοτύπου, τη σχεδίαση γεφυρών και τη βραχυπρόθεσμη κατασκευή μέχρι τα μέρη 10.000+.

Χρησιμοποιούμε τις προηγμένες φόρμες κραμάτων αργιλίου που επιτρέπουν σε μας για να αποβάλουν τη δαπανηρή και χρονοβόρα εφαρμοσμένη μηχανική συνήθειας που πηγαίνει κανονικά στην ανάπτυξη της σχεδίασης.
Η σχηματοποίηση εγχύσεων γρήγορος-στροφής χρησιμοποιεί τη διαδικασία παραγωγής βιομηχανικά τυποποιημένων για τα μέρη, έτσι είναι άριστος προάγγελος του manufacturability όταν για τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή.

 

Πλαστική σχηματοποίηση εγχύσεων συνήθειας: Υψηλότερα μέρη με χαμηλότερο κόστος

 

Αυτό το πλαστικό δείγμα χρησιμοποιήθηκε στον εκτυπωτή.

 

Πολυ εργαλεία μερών φορμών εγχύσεων φορμών κοιλοτήτων πρωτοτύπων για τον εκτυπωτή, fax 0

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Πολυ εργαλεία μερών φορμών εγχύσεων φορμών κοιλοτήτων πρωτοτύπων για τον εκτυπωτή, fax θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.