• Αυτοκίνητη οπή αερισμού των μερών φορμών εγχύσεων με το υλικό ABS στη φόρμα 2cavities
Αυτοκίνητη οπή αερισμού των μερών φορμών εγχύσεων με το υλικό ABS στη φόρμα 2cavities

Αυτοκίνητη οπή αερισμού των μερών φορμών εγχύσεων με το υλικό ABS στη φόρμα 2cavities

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FORWA
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: F16100

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: 0.5 USD/PCS
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: μίας εβδομάδας
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: πλαστική φόρμα εγχύσεων πρώτη ύλη: ABS
Κοιλότητα: 1*2 Υλικό πυρήνων/κοιλοτήτων: 1.2343/1.2311/SKD61, S136, P20, H13,738H…
Λήξη επιφάνειας: Στίλβωση Σύστημα δρομέων: Κρύος δρομέας
πρότυπα: Hasco Τύπος: φόρμα σειράς/φόρμα παραγωγής
Υψηλό φως:

Πλαστικά μέρη συνήθειας

,

Πλαστικά μέρη φορμών

,

οπή αερισμού μερών φορμών εγχύσεων

Περιγραφή προϊόντων

Αυτοκίνητη οπή αερισμού των μερών φορμών εγχύσεων με το υλικό ABS στη φόρμα 2cavities

 

Αυτοκίνητη οπή αερισμού των μερών φορμών εγχύσεων με το υλικό ABS στη φόρμα 2 κοιλοτήτων

 

Προδιαγραφές:

 

Σχηματοποίηση εγχύσεων

 

Οδηγία σχεδίου

 

Η σχηματοποίηση εγχύσεων χρησιμοποιείται για την κατασκευή μιας ευρείας ποικιλίας των μερών, από τα μικρά συστατικά όπως τα κιβώτια μπαταριών Αντιαεροπορικού Πυροβολικού στα μεγάλα συστατικά όπως τις επιτροπές σωμάτων φορτηγών. Μόλις σχεδιαστεί ένα συστατικό, μια φόρμα γίνεται και η ακρίβεια επεξεργασμένος στη μηχανή για να διαμορφώσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του επιθυμητού μέρους. Η σχηματοποίηση εγχύσεων πραγματοποιείται όταν τροφοδοτείται ένα θερμοπλαστικό ή thermoset πλαστικό υλικό ένα θερμαμένο βαρέλι, αναμιγνύεται, και αναγκάζεται στην κοιλότητα φορμών μετάλλων όπου δροσίζει και σκληραίνει πρίν αφαιρείται.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

 

Η φόρμα και ο κύβος χρησιμοποιούνται εναλλακτικά για να περιγράψουν τη σχεδίαση που εφαρμόζεται για να παραγάγει τα πλαστικά μέρη. Κατασκευάζονται χαρακτηριστικά από τον προ-χάλυβα, το χάλυβα, το αργίλιο, ή/και το κράμα βηρύλλιο-χαλκού. Από αυτά τα υλικά, οι φόρμες χάλυβα είναι οι ακριβότερες να κάνουν, αλλά προσφέρουν στο χρήστη μια μακριά διάρκεια ζωής, η οποία αντισταθμίζει το κόστος ανά μέρος με την εξάπλωση του σε μια μεγαλύτερη ποσότητα. Για τις μικρές ποσότητες ή τα μεγάλα συστατικά, οι προ-φόρμες χάλυβα παρέχουν μια λιγότερο wear-resistant και λιγότερο ακριβή επιλογή.

Οι πιό οικονομικές φόρμες παράγονται από το αργίλιο. Όταν σχεδιασμένες και χτισμένες χρησιμοποιώντας CNC τις μηχανές ή την ηλεκτρική απαλλαγή που επεξεργάζονται τις διαδικασίες στη μηχανή, αυτές οι φόρμες μπορούν οικονομικά να παραγάγουν τις δεκάδες των χιλιάδων στις εκατοντάδες χιλιάδες των μερών. Σημειώστε ότι ο χαλκός βηρυλλίου χρησιμοποιείται συχνά στις περιοχές της φόρμας που απαιτούν τη γρήγορες αφαίρεση ή τις θέσεις θερμότητας που βλέπουν την περισσότερη θερμότητα κουράς που παράγεται.

 

ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΧΥΣΕΩΝ

 

Η διαδικασία σχηματοποίησης εγχύσεων χρησιμοποιεί ένα κοκκώδες πλαστικό που είναι βαρύτητα που ταΐζεται από μια χοάνη. Ένας βιδωτός δύτης αναγκάζει το υλικό σε μια θερμαμένη αίθουσα, αποκαλούμενη ένα βαρέλι, όπου το λειώνουν. Ο δύτης συνεχίζει να προωθεί, ωθώντας το πολυμερές σώμα μέσω ενός ακροφυσίου στο τέλος του βαρελιού που πιέζεται ενάντια στη φόρμα. Το πλαστικό εισάγει την κοιλότητα φορμών μέσω ενός συστήματος πυλών και δρομέων. Αφότου γεμίζουν την κοιλότητα, μια πίεση εκμετάλλευσης διατηρείται για να αντισταθμίσει την υλική διακένωση καθώς δροσίζει. Σε αυτόν τον ίδιο χρόνο, η βίδα γυρίζει έτσι ώστε ο επόμενος πυροβολισμός κινείται σε μια έτοιμη θέση, και το βαρέλι αποσύρει καθώς ο επόμενος πυροβολισμός θερμαίνεται. Επειδή η φόρμα κρατιέται κρύα, το πλαστικό σταθεροποιεί σύντομα αφότου γεμίζουν τη φόρμα. Μόλις δροσίσει εντελώς το μέρος μέσα στη φόρμα, η φόρμα ανοίγει, και το μέρος εκτινάσσεται. Ο επόμενος κύκλος σχηματοποίησης εγχύσεων αρχίζει τη στιγμή οι περίβολοι φορμών και το πολυμερές σώμα εγχέεται στην κοιλότητα φορμών.

 

ΥΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΧΥΣΕΩΝ

Επιλογή υλικών: Πολλοί τύποι θερμοπλαστικών υλικών είναι διαθέσιμοι. Η επιλογή εξαρτάται από τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Το διάγραμμα παρουσιάζει κατωτέρω μερικά από το χρησιμοποίηση των πιό κοινών υλικών.

 

 

Σήμερα, δεδομένου ότι οδηγούμε τα αυτοκίνητά μας, πολύς μας, μπορεί να απολαύσει τα ίδια επίπεδα άνεσης ότι είμαστε εξοικειωμένοι με στο σπίτι και στην εργασία. Με την ώθηση ενός κουμπιού ή τη φωτογραφική διαφάνεια ενός μοχλού, κάνουμε την άνευ ραφής μετάβαση από τη θέρμανση να δροσίσουμε και πίσω πάλι χωρίς πάντα να αναρωτηθούμε πώς αυτή η αλλαγή εμφανίζεται. Δηλαδή εκτός αν κάτι πηγαίνει μακριά.

 

Αυτό είναι παράθυρο οπής αερισμού ή αέρα αυτοκινήτων. Χτίσαμε αυτήν την φόρμα με 2 κοιλότητες και η πρώτη ύλη των πλαστικών μερών είναι ABS.

Το Forwa μπορεί να παρέχει την υπηρεσία από το σχέδιο στην παραγωγή, η οποία έχουμε τη μηχανή 24 εγχύσεων από 30T σε 250T.

Καλωσορίστε στη φόρμα εγχύσεων διαταγής και τη διαταγή παραγωγής.

Αυτοκίνητη οπή αερισμού των μερών φορμών εγχύσεων με το υλικό ABS στη φόρμα 2cavities 0

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Αυτοκίνητη οπή αερισμού των μερών φορμών εγχύσεων με το υλικό ABS στη φόρμα 2cavities θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.