Images
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Γραμμή Παραγωγής

Ικανότητα για την ενσωματωμένη υπηρεσία
Είμαστε ομάδα των αρχαιότερων περιοχών κατασκευής, η οποία είναι ικανή για να χειριστεί ολόκληρο το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, σχεδίαση, κατασκευή, εκτύπωση, συνέλευση, συσκευασία, που στέλνει τη ρύθμιση. Είναι όχι μόνο για την επεξεργασία μετάλλων, αλλά και για τη σχηματοποίηση εγχύσεων, ακόμη και ο συνδυασμός.
Έχουμε μια εμπορική ομάδα που είναι αρκετά ευαίσθητη στην αγορά. Κατόπιν μπορούμε να δώσουμε τη γρήγορη απάντηση στη ζήτηση στην αγορά και τις διακυμάνσεις εγκαίρως.
Η ποικιλία υπηρεσιών μας μπορεί να μειώσει τη γραφική εργασία και τα διοικητικά προγράμματά σας φορτίων και προμηθευτών.

Προηγμένες εγκαταστάσεις και επιδέξιο προσωπικό

Όντας ο επαγγελματίας σε αυτήν την γραμμή με το επαρκές κεφάλαιο, έχουμε τις διάφορες προηγμένες εγκαταστάσεις στο εσωτερικό που οι περισσότερες από τις εισάγονται από την Ιαπωνία, τη Γερμανία, και τις ΗΠΑ.
Προκειμένου να κρατηθεί το όλο προσωπικό μας για να είμαστε σταθεροί και μορφωμένοι, αφιερώνουμε πολύ στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ειδικά για τους μηχανικούς και τους τεχνικούς. Επομένως, όλοι τους είναι πάντα ικανοί τις ενημερωμένες μηχανές που εισάγονται να ενεργοποιήσουν από την επιχείρηση.

Αποτελεσματική οργάνωση
«Η ποιότητα πρώτα, παράδοση εγκαίρως, τέλεια μετά από την υπηρεσία» είναι η αρχή μας στη συναλλαγή. Το μοναδικό «σύστημα ελέγχου μας κατασκευής και δαπανών» μας βοηθά να συντονίσουμε τις διαδικασίες υπηρεσιών. Είναι καλό για το μέσο των χρημάτων λύσης και αποταμίευσης «σχεδίου για την κατασκευή» για τον πελάτη. Επιπλέον, η εμπορική λύση EDI μας βοηθά να ξεφορτωθούμε την περιττή γραφική εργασία και να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα της συναλλαγής, η οποία θα κερδίσει τα χρήματα και το χρόνο μας, κατά συνέπεια, εκτός από το χρόνο και το κόστος προϊόντων σας.

Κατάλογος ικανότητας

Η φόρμα Forwa είναι σε θέση να προσφέρει τη μεγάλη έκταση της υπηρεσίας από τη φόρμα που σχεδιάζει, που κάνει, πλαστικός που φορμάρει μερών στην εκτύπωση, συνέλευση, συσκευασία, και ρύθμιση ναυτιλίας.

FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

 

Προκειμένου να ικανοποιήσουν οι αυξανόμενες ζητήσεις του πελάτη, έχουμε αναβαθμίσει τη γραμμή παραγωγής μας από την οποία και χειριστείτε τις διαταγές παγκοσμίως συγχρόνως. Μαζί με τη διεύρυνση της γραμμής παραγωγής, τα μέρη των προηγμένων εξοπλισμών έχουν εισαχθεί στο εργοστάσιό μας, το οποίο έχει βελτιώσει τη δυνατότητα παραγωγής μας κατά ένα μεγάλο μέρος.
FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
Στο εργαστήριο, οι επιδέξιοι εργαζόμενοί μας εργάζονται από τους προηγμένους εξοπλισμούς με τη σταθερή τεχνική για να παρασχεθεί ο πελάτης ο υψηλός - ποιοτικά προϊόντα. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί παραγωγής μας και QC οι μηχανικοί θα εργαστούν μαζί με τους εργαζομένους στη γραμμή παραγωγής για να κάνουν το τμήμα τεχνολογίας και να λύσουν τα προβλήματα που συναντιούνται κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Εφαρμόζουμε το ISO9001: ποιοτικό ελέγχοντας σύστημα του 2000 στην παραγωγή. Στην επιχείρησή μας, η καθεμία ξέρει ότι είναι αρμόδιοι στην ποιότητα και τον πελάτη. Είμαστε υπερήφανοι αυτός που μπορούμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες το προϊόν καλής ποιότητας που μπορεί να ικανοποιήσει την ακριβή ανοχή και τα αισθητικά αιτήματα των πελατών. Και θα συνεχίσουμε να κρατάμε αυτό το είδος αρμόδιας αίσθησης στο μυαλό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας για την κάθε διαταγή τους, και για να εγγυηθούμε όλα τα αγαθά που λαμβάνουν είναι μέχρι τα πρότυπα. FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
Η γραμμή παραγωγής μας είναι πάντα έτοιμη να εκπληρώσει τις απαιτήσεις σας με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και έγκαιρη υπηρεσία.
FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Δύναμη διαχείρισης και εφαρμοσμένης μηχανικής του προγράμματος

Το Aropt ενσωμάτωσε το σύστημα cErp για να προγραμματίσει και να ελέγξει ολόκληρη τη διαδικασία για ένα πρόγραμμα από την αναφορά, το σχέδιο, την κατασκευή, τη δοκιμή, την παραγωγή και την παράδοση.

 

το forwa έχει υψηλό έναν experient, αποδοτικός, συνεργάστηκε ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής και σχεδίου με την περιεκτικά διαχείριση του προγράμματος και το σύστημα σχεδίου φορμών.

 

Τα λογισμικά προόδου 2D/3D υποστηρίζουν το ευρύ φάσμα του σχήματος ημερομηνίας.

 

Ευνοϊκή επικοινωνία με τους πελάτες στο κινεζικό, αγγλικό, ιαπωνικό, γερμανικό κ.λπ.

 

 

 

 

 

 

 

Ε & Α

Η φόρμα Forwa έχει μια ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής συμπεριλαμβανομένων 70 μηχανικών και τεχνικών.

Καθιερώνουμε μια ειδική ομάδα αποκαλούμενη «η ομάδα δαπάνες και τεχνολογίας». Ο οριζόμενος διευθυντής προγράμματος μπορεί να συντονίσει όλη τη διαδικασία σχεδίου. Η ομάδα αποτελείται από τους αντιπροσώπους κάθε τμήματος συμπεριλαμβανομένου του κυρίου σχεδίου, του μηχανικού παραγωγής, QC του μηχανικού κ.λπ. Σαν πλήρη μονάδα, δεν θα διαθέσουν καμία προσπάθεια να προσφερθεί η καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας.

Το Forwa έχει μια ισχυρή CAD/CAM τεχνική πλατφόρμα και ένα τέλειο σύστημα μεταγωγής στοιχείων εφαρμοσμένης μηχανικής που επιτρέπουν σε μας για να έχουν τις ελαστικές επιλογές για να προσφέρουν την υπηρεσία στους πελάτες μας. Ο πελάτης μας μας προσφέρει το 2$ο ή τρισδιάστατο σχήμα DXF, DWF, PRT, ΠΟΥ ΚΆΘΟΝΤΑΙ, IGES ή STE σύροντας σε. Οι μηχανικοί σχεδίου μας θα σχεδιάσουν το σχέδιο συνελεύσεων της φόρμας και θα προετοιμάσουν το τεχνικό σχέδιο. Μπορούμε επίσης να τελειώσουμε το σχέδιο σχεδίου με την ανίχνευση του δείγματος εάν είναι απαραίτητο.

 

FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0      FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1      FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2