20ο κόμμα εορτασμού επετείου Forwa

June 2, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 20ο κόμμα εορτασμού επετείου Forwa

Ο χρόνος πετά, Forwa έχει καθιερωθεί για 20 έτη. Εντούτοις, τα προηγούμενα 20 έτη είναι αρκετά να βεβαιώσουν την αύξηση και τη δόξα μιας επιχείρησης και της καθιέρωσης και της ανάπτυξης μιας ομάδας. Στις 28 Μαΐου 2022, συγκεντρωνόμαστε για να κρατήσουμε το 20ο κόμμα εορτασμού επετείου. Περισσότεροι από 170 υπάλληλοι και όλοι οι μέτοχοι της επιχείρησης παρευρέθηκαν στον εορτασμό. Στη τελετή έναρξης του εορτασμού, ο γενικός διευθυντής Kaixing Chen, ένας από τους ιδρυτές Forwa, παρέδωσε την ομιλία:

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, Forwa έχει αναπτυχθεί από μια μικρή ομάδα 7 ανθρώπων σε ένα μικρού και μεσαίου μεγέθους εργοστάσιο με 170 ανθρώπους  Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, Forwa έχει αναπτυχθεί από ένα εργοστάσιο επεξεργασίας μόνο 40 τετραγωνικών μέτρων σε μια μικρομεσαία επιχείρηση 10000 τετραγωνικών μέτρων Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, Forwa έχει αναπτυχθεί από μια «τρεις-συν-μια» επιχείρηση κάνω εμπόριο-μιγμάτων που εξυπηρετεί μόνο την του δέλτα περιοχή ποταμών μαργαριταριών σε μια προσανατολισμένη προς τις εξαγωγές ιδιωτική επιχείρηση που μπορεί να εξυπηρετήσει τις σφαιρικές γνωστές επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων  Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών, Forwa έχει αναπτυχθεί από ένα μικρό ενιαίο εργαστήριο επεξεργασίας μερών σε μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση με τρεις σημαντικές επιχειρήσεις της φόρμας, της σχηματοποίησης εγχύσεων και του μειωτή εργαλείων μικροϋπολογιστών.

Κατά μήκος του τρόπου, έχουμε συναντήσει όλα τα είδη δυσκολιών και προκλήσεων, αλλά τα έχουμε υπερνικήσει μέσω όλης της σκληρής δουλειάς από όλα τα μέλη. Κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών, Forwa έχει μεγαλώσει μαζί με τους εργαζομένους, τους προμηθευτές και τους πελάτες. Τα επιτεύγματα του Forwa προέρχονται από τις προσπάθειες όλων των μελών Forwa που έχουν αφιερώσει σε Forwa, από την υποστήριξη, την προσοχή και την ανοχή των πελατών μας, και από την υποστήριξη των προμηθευτών μας.

Ο γενικός διευθυντής Chen ελπίζει ότι όλοι οι υπάλληλοι μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για το μέλλον Forwa στις διαφορετικές θέσεις. Θα δεχτούμε επίσης περισσότερους νέους ανθρώπους για να μας ενώσουμε και να καταστήσουμε ολόκληρη την ομάδα άριστη. Επίσης συνεχώς θα επιδιώξουμε τις αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των οργανωτικών αλλαγών, των διοικητικών αλλαγών και των αλλαγών δικαιοσύνης, έτσι ώστε Forwa μπορεί να πάει υγιέστερο και να επιτύχει περισσότερη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Κατά συνέπεια, η ανάπτυξη Forwa μπορεί να ωφελήσει τα σημαντικά μέλη Forwa σε μεγαλύτερο βαθμό.τα τελευταία νέα της εταιρείας για 20ο κόμμα εορτασμού επετείου Forwa  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για 20ο κόμμα εορτασμού επετείου Forwa  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για 20ο κόμμα εορτασμού επετείου Forwa  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για 20ο κόμμα εορτασμού επετείου Forwa  3